Ondersteuning HOME Indonesië

Innocénte steunt HOME Indonesië

Dit verhaal begint 15 jaar geleden in Indonesië; in het noordelijke kustgebied van Jakarta, Cilincing.

Het was bekend dat veel verlaten kinderen daar hulp nodig hadden. Ze hadden geen ouders die voor hen zorgden, geen eten of gereedschap dat nodig was voor onderwijs. Omdat ze in de steek gelaten waren, hadden ze geen plaats meer om naar toe te gaan en zwierven ze door de straten. Al 15 jaar geleden is er voor hen een huis voor hen ingericht om deze kinderen te ondersteunen. Een vrouw kwam dit huis tegen, zag de kinderen en werd verliefd. “Dit is mijn roeping, ik wil meer voor deze kinderen doen”, dacht ze bij zichzelf en besloot haar bagage te pakken, haar eigen huis te verlaten en het huis voor de kinderen te gaan regelen.

Met de hulp van haar broer, zus en andere familie heeft ze het huis opgeknapt, ingericht en uitgebreid om meer kinderen te kunnen helpen.

Sommige kinderen blijven in huis om te slapen, sommigen vragen om advies in het leven, sommigen vragen om wat eten of kleding, omdat ze zo arm zijn.

Deze kunnen ze allemaal krijgen, maar ook die willen we graag samen met jou ondersteunen. Zelfs een kleine donatie kan een kind gelukkig maken.

Alle opbrengsten gaan naar HOME zodat de kinderen gered kunnen worden.