Ons doel

Authenticiteit en kwaliteit zijn moeilijk te krijgen op de markt voor cannabis cosmetica. Nieuwe producten worden vaak te snel op de markt gebracht, met minder aandacht voor kwaliteit, waardoor veel producten verkeerd gelabeld zijn of inspiratieloze ingredi ntenformules hebben. Traceerbaarheid ontbreekt ook sterk bij veel merken die cannabis gebruiken, waarbij vooral ‘CBD’ gewoon gebruikt wordt als methode om je te veel te laten betalen. Uiteindelijk moeten kopers op zoek naar CBD-producten van hoge kwaliteit, die gecertificeerd en traceerbaar zijn.

Bij innoc nte willen we de manier veranderen waarop de cosmetica-industrie cannabis ziet, en we willen de manier veranderen waarop de CBD-industrie CBD-cosmetica benadert. Onze originele en op maat gemaakte formules zijn gebaseerd op natuurlijke ingredi nten die synergetisch samenwerken om effectieve producten te maken die een echt doel dienen.

Onze Ethos

De CBD- huidverzorgingsmarkt is in volle bloei, met merken die wedijveren om als eerste een uitgebreid assortiment producten aan te bieden. Zowel de CBD industrie als de cosmetica industrie worstelen om aan de vraag van de consument te voldoen met effectieve, vernieuwende en hoogwaardige producten in het vereiste tempo.

Onze speciaal gekozen leveranciers en wij richten ons op het maken van effectieve en vernieuwende cosmetica met natuurlijke ingredi nten die in harmonie samenwerken. We zijn trots op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Er zijn twee belangrijke factoren die onze producten onderscheiden van andere op de markt.

Onze producten worden met integriteit gevormd en we kunnen met begrip en passie vertellen over de ingredi nten en het fabricageproces, van concept tot levering van het eindproduct direct in je handen.

Bovendien is er ook veel aandacht voor de andere ingrediënten van het eindproduct dat geen cannabis is. Er worden natuurlijke ingredi nten gemengd die speciaal gekozen zijn vanwege hun synergetische effecten. De ingredi nten worden zorgvuldig uitgekozen, waarbij veel aandacht gaat naar hun transparantie en natuurlijk duurzaamheid.

We werken hard samen met onze partners in de toeleveringsketen om traceerbare, ethische en duurzame ingredi nten te verkrijgen. Deze ingredi nten komen uit het Verenigd Koninkrijk en Europa, en in sommige gevallen uit ontwikkelingslanden om de opbouw van hun economie van vooral kleinere samenlevingen te ondersteunen door oprechte handelspraktijken.

We begrijpen dat consumenten bewuster zijn dan ooit tevoren. Om je te helpen goede keuzes te maken, hebben we onze producten ge tiketteerd volgens ethische en kwalitatieve overwegingen.

We zijn ons erg bewust van dierlijke bijproducten in cosmetica, en het enige niet-vegan ingredi nt dat ooit gebruikt zal worden, is ethisch geproduceerde biologische bijenwas. We geloven dat het over het algemeen beter voor het milieu is om biologische bijenwas te gebruiken dan veganistische alternatieven. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat er geen verborgen dierlijke bijproducten in onze ingredi nten zitten door transparantie van onze leveranciers te eisen.

We geven ook om duurzame palmolie. Waar geen andere alternatieven beschikbaar zijn dan palmolie of palmderivaten, worden geaccrediteerde en RSPO gecertificeerde duurzame palmproducten gekocht. Veganistische, palm- en conserveringsvrije producten worden duidelijk als zodanig geëtiketteerd.