Verzendingsovereenkomst

Bij het bestellen via onze website bieden wij een open en transparante verzendservice. Elke klantorder wordt verpakt en verzonden in noppenfolie of ander toepasselijk materiaal. We kunnen gebruik maken van PostNL, DHL of andere bezorgdiensten om onze producten naar u te vervoeren.

Wij verzenden naar de volgende landen:

Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Nederland, het Verenigd Koninkrijk*.

We verzenden ook naar andere landen, maar er kan een verhoogd risico zijn. Houd bij het bestellen rekening met de wet- en regelgeving van het land van bestemming. Wij dragen geen enkele aansprakelijkheid voor verloren pakketten door grensbewaking in welk land dan ook. We hebben gemerkt dat zendingen naar het VK vaker worden gecontroleerd en onderschept door bijvoorbeeld de douane. U als klant draagt ​​het risico voor het bestellen van goederen die u mogelijk niet ontvangt volgens de wetten in uw land en/of regels van de douane. Om deze wetten en regels te begrijpen, kunt u contact opnemen met de douane van uw land en/of contact opnemen met de gebruikte bezorgdienst (bijv. DHL) voor mogelijke oplossingen voor eventuele problemen met uw bezorging.

We kunnen alleen Track & Trace en verzekerde levering aanbieden in een selectie van landen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@innocente.eu